TRADICIONALNO SEZONSKO
Razvajamo vas s sodobno tradicijo, obarvano lokalno in sezonsko

KULINARIKA

Pri Šikerju se vedno razveselimo sprememb letih časov in z njimi priložnosti za sezonske obogatitve našega jedilnega lista. Zato so nekatere naše jedi res tradicionalne, vendar v sozvočju s časom in razvojem kulinarike. Tako prihajajo ob pečenih račkah, polnjenih telečjih prsih, bograču, kisli želodčkovi juhi, svinjski pečenki še sezonske gobe, gozdni in drugi sadeži, šparglji, dobrote v času kolin, potice ali krofi… Zato je bogat tudi izbor po naročilu. Uživajo tisti, ki imajo malo časa, a še bolj tisti, ki lahko dolgo uživajo med nami.

ŠIKERJEVE KLASIKE

Šikerjeve klasike so jedi, ki imajo pri nas posebno mesto in svojo zgodbo, spisano skozi čas Šikerjevih generacij. So značilne jedi naše gostilne še iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja. Nekatere sta pričela pripravljati že dedek Jože in babica Silva, spet druge moja mama Breda, pod kakšno pa se poskušamo podpisati tudi mi, šeste generacija Šikerjev.

SEZONSKA PONUDBA

Pri Šikerju se vedno razveselimo sprememb letih časov in z njimi priložnosti za sezonske obogatitve našega jedilnega lista. Zato so nekatere naše jedi res tradicionalne, vendar v sozvočju s časom in razvojem kulinarike. Tako prihajajo ob menjavi letnih časov na naše krožnike sezonske gobe, kostanjeve jedi, dobrote v času kolin, čemaž in šparglji, cvetoča akacija, češnje in gozdni sadeži, potice ali krofi…
Scroll to Top

POVPRAŠEVANJE / REZERVACIJA

V kolikor opravljate rezervacijo 3 dni ali manj pred želenim prihodom, sprejemamo rezervacije samo na telefonsko številko 00 386 (0) 2/720 69 21. Rezervacija je veljavna šele, ko je potrjena z naše strani. Hvala za razumevanje.