TRADICIONALNO DRUŽENJE,
POLOSVNI UŽITKI
Veseli trenutki s prihodom večletne tradicije ter zanesljiva izbira v okolju s tradicijo.

ZA SKUPINE

Pred našo gostilno na ustreznem parkirišču boste večkrat opazili mnogo avtomobilov in tudi avtobusov, kar pomeni, da so prišle večje družbe praznovati kakšne življenjske prelomnice. Naši prostori postanejo zanje skoraj domače okolje ob krstih, porokah, rojstnih dnevih, obhajilih, birmah. Tistim, ki prihajajo k nam na sedmine s solzami v očeh, se ob slovesu navadno že posušijo. Včasih je bolj glasno, a nikoli moteče na obletnicah mature, proslavah magisterija ali doktorata, dekliščinah in podobno. Njihovega razpoloženja se hitro nalezemo tudi mi, ki strežemo.

POSLOVNA KOSILA

Danes je tudi čas poslovnih in »tržnih« kosil. Marsikateri poslovni partnerji želijo na samem ob kosilu začeti, dogovoriti ali končati svoja dogovarjanja. Kot nalašč za to so tako imenovana poslovna kosila, ki so pri nas obarvana lokalno, tradicionalno in sezonsko. Nudimo vam posebno domačo Šikerjevo sobo, v njej vlada mir in je brez ušes. V našem tradicionalnem okolju, je imelo poslovno kosilo veliko znanih državnikov, pomembnih medijskih osebnosti in uspešnih podjetnikov.
Scroll to Top

POVPRAŠEVANJE / REZERVACIJA

V kolikor opravljate rezervacijo 3 dni ali manj pred želenim prihodom, sprejemamo rezervacije samo na telefonsko številko 00 386 (0) 2/720 69 21. Rezervacija je veljavna šele, ko je potrjena z naše strani. Hvala za razumevanje.