SPROŠČUJOČI TRENUTKI
Čas namenjen samo vam

AKTIVNOSTI

Umeščen v prelepo naravo jezera Pristava je naš hotel primerna lokacija za sproščanje v naravi, kjer Vam ponujamo sproščanje v hotelu, kot tudi aktivnosti v neposredni bližini. Zaradi odlične lege hotela, lahko od nas v nekaj minutah dosežete vse pomembne lokacije naše regije. Od večjih mest, vinskih regij in kulinaričnih ponudnikov, do znamenitosti naših krajev, kot tudi krajev za sproščanje, vandranje in kolesarjenje.

WELLNESS

Iz udobja povezani z naravo se boste sprostili v našem WELLNESSU, ki ob čudovitem pogledu na neokrnjeno naravo jezera Pristava ponuja, finsko in turško savno, masažni bazen, vodni postelji in prostor za počitek. Sproščujoče lahko pričnete ali zaključite čudovit dan.

Wellness je odprt med  15.septembrom do 15.junijem. V ostalem delu leta je zaprt.

VINSKE ZGODBE

V naši gostilni Šiker vas popeljemo v 200 letno vinsko klet, kjer kraljuje vinarji naše regije. Nadaljujete čez hrib v Vodole do vinarjev in vinske fontane, od koder vas le nekaj minut loči od najstarejše vinske trte na svetu v mestu Maribor. V vinske kleti vas popeljemo proti severozahodu skozi Jarenino, vse do Svečine do srca med vinogradi in na jugovzhodu do vinorodne dežele Jeruzalem. Z našimi priporočilom boste povsod lepo sprejeti.

VANDRANJE

Slovenske gorice, gričevnate in zelene, čiste in gostoljubne, so prava izbira, da doživite in se osvežite. Z našimi namigi vas popeljemo iz gričevja do Maribora in južno do Ptuja, pa vse do Prekmurja na vzhodu. Za vaše vandranje smo pripravili lokacije naravnih znamenitosti, kulturne dediščine ter sproščanje v naravi.

Scroll to Top