VINSKA KLET

Zdaj se spuščamo že v globino naše gostilne in vas peljemo v vinsko klet, saj vam radi ta naš in vaš dom razkažemo; četudi vas v kuhinjo in osebne sobe vseeno ne bomo popeljali. Pač pa v klet. Tu je mogoče z vašo družbo doživeti čudovite trenutke ob aperitivu. Po predhodni najavi vam pripravimo posebne pokušnje vina naših najboljših lokalnih vinarjev. Nazdravljali boste pod dvesto letnimi oboki vinske kleti. Vendar je naša gostilna postala priljubljena tudi za kulturne prireditve. Založbe pri nas v »kulturnem prostoru« vinske kleti predstavljajo svoje novitete, pisatelji svoje knjige, igralci gledališke igre, programe pa obogatijo glasbeniki. Če k temu prištejemo slike na stenah v gostilni, spominsko knjigo z imeni mnogih igralcev, pisateljev, slikarjev in mnogih drugih osebnosti, lahko govorimo ob vsem drugem – tudi o Šikerjevi kulturni gostilni. Ni čudno, da jo najdete kot prizorišče kakega romana, da o izborih najboljših slovenskih gostiln niti ne govorimo.

GALERIJA
Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.