ŠIKERJEV GURMANSKI SEZONSKI KOLEDAR

Zakaj gurmanski sezonski koledar?

Pri Šikerju bogato znanje prenašamo iz roda v rod, zato lahko pripravljamo preizkušene tradicionalne jedi. Zmeraj se razveselimo sprememb letnih časov in z njimi priložnosti za sezonske jedi. In ker vemo, da se tega razveselite tudi vi, smo za vas uvedli sezonsko gurmansko obveščanje.

 

Za gurmanski sezonski koledar skrbimo mi in vas ob teh priložnostih obvestimo.

Domače sezonske jedi, kot so v prelepi pomladi gobe MARČEVKE in ČEMAŽEVA juha, v toplem poletju BOROVNICE in GOZDNE JAGODE s sladoledom, ČEŠNJEV »štrudl« in slastni JURČKOV krožnik v poznem poletnem času, v barviti jeseni se že sladkamo s »štrudlom« iz JURKE, pa KOSTANJEVIM zavitkom z BUČAMI, proti zimi pa se že pripravljamo na DOMAČE KOLINE, krvavice in pečenice, vse te jedi pripravljamo sveže, iz svežih sestavin. Ponudba nekaterih, kot na primer sveži jurčki ali ocvrta akacija, lahko traja samo kakšen teden.

 

Da vašo najljubšo sezonsko jed ne boste zamudili in na njo čakali do naslednjega leta se prijavite sedaj!
Na naslov ponudba@siker.si nam pošljite vaš elektronski naslov ali telefonsko številko z naslovom GURMANSKI KOLEDAR. Vpisali vas bomo v bazo gurmanov, da boste obveščeni PRVI in tako razveselili vaše najdražje, prijatelje ali poslovne partnerje, vsekakor pa vaše brbončice.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.