KULTURNO MARTINOVANJE PRI ŠIKERJU
petek, 8.11.2019 ob 18 uri
“vino, večerja, kultura”

Ob moštu, mladem vinu, kostanjih, pečeni goski in rački, ter mlincih, rdečem zelju in seveda družinskem prijatelju
TONETU PARTLJIČU bodo z nami:

Dr.Stane Klemenčič/dir.KGZ Maribor, Stane Kocutar/mestni viničar,
Primož Premzl/galerist, Bojan Maroševič/igralec SNG Maribor,
Dani Rajh/ljudski umetnik, Dramska skupina Pekre

Pričetek ob 18 uri
v Šikerjevem muzeju ob 150 letni preši. Jesen nam podarja sadove narave in mi jih sprejemamo, zato se bomo posladkali z moštom in pečenimi kostanji, ob zvokih harmonike in Prešernove Zdravljice, kot se spodobi za tak praznik.
*
Mošt se spreminja v vino in tako večer nadaljujemo v Šikerjevi 200 letni kulturni kleti. Pester program bo povezoval Tone Partljič, kjer ne bo manjkalo kulture, kot seveda tudi ne glasbe.
*
S krstom mošta v vino in ob dobri kapljici mladega vina, ter okusih jeseni, bomo ob glasbi zaključili kulturni del večera v 200 letni kleti.
*
Večer bomo nadaljevali v gostilni, kjer bomo ob tradicionalnih Martinovih dobrotah, ki jih bomo postregli v štiri hodnem meniju, nazdravili novi vinski letini in se poveselili z družino in prijatelji.

 

Dogodek je primeren za vse ljubitelje vina, kulture in dobre tradicionalne kulinarike, lahko je lep tradicionalen večer za kakšen par, morda družino ali skupino prijateljev.

Cena dogodka: 48 eur/osebo

z nočitvijo v hotelu Šiker:
85 eur/osebo

 

Vključuje: Kulturni program, mošt, mlado vino in prigrizki ob programu, štiri hodni meni Šikerjeve kulinarike. V primeru nočitve je vključen zajtrk. Cena z nočitvijo velja za eno osebo v primeru rezervacije sobe za dve osebi.

racka

Nakup vstopnic:
Gostilna Šiker
Telefon: 051/300 090
E-pošta: gostilna@siker.si

 

Vstopnice je možno kupiti v gostilni ali jih naročiti po mailu, ob plačilu z bančnim nakazilom in vam jih pošljemo na želeni naslov!

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.