KULINARIKA

Pri Šikerju se vedno razveselimo sprememb letih časov in z njimi priložnosti za sezonske obogatitve našega jedilnega lista. Zato so nekatere naše jedi res tradicionalne, vendar v sozvočju s časom in razvojem kulinarike. Tako prihajajo ob pečenih račkah, polnjenih telečjih prsih, bograču, kisli želodčkovi juhi, svinjski pečenki še sezonske gobe, gozdni in drugi sadeži, šparglji, dobrote v času kolin, potice ali krofi… Zato je bogat tudi izbor po naročilu. Uživajo tisti, ki imajo malo časa, a še bolj tisti, ki lahko dolgo uživajo med nami.

GALERIJA
klasicni-jedilni-list
sezonski-jedilni-list
Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke: wordpress_test_cookie,wordpress_logged_in_,wordpress_sec.
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.